Balaton Balaton
Töltsd le kedvenc balatoni zenéd!  
2016. szeptember 29., csütörtök, Mihály
» Hírek
Támadnak a Balatoni csajok
Akinek nem inge, ne vegye magára
2007. április 21., szombat

A hamisítatlan balatoni nyárhoz elengedhetetlen a jó idő, a nagy bulik és a szép lányok. Az utóbbiakból olvasóink is már a szezon előtt hónapról hónapra megcsodálhatnak egy-egy szemrevaló teremtést a Balatoni csajok elnevezésű weboldal szerkesztőinek jóvoltából, ahol az elképzelések szerint a Balaton környéki csinos fiatal illetve kevésbé fiatal lányokat fogják folyamatosan bemutatni a róluk készített fotók segítségével. Érdemes újra és újra felkeresni a portált, mert ahogy melegszik az idő a lányok egyre több ruhadarabtól szabadulnak majd meg. Ízelítőül Anett, az áprilisi modell pózol lenge öltözetben a Magyar Tenger előtt.
Még januárban jelentkeztél a hónap csaja fotózásra, mégis csak most került sor rá. Megérte a várakozás?


Igen, mert nagyon jól éreztem magam és a képek is jól sikerültek szerintem. Remélem még fogunk együtt dolgozni a csapattal.

Eszméletlenül laza, és bevállalós voltál, a magánéletben is ilyen vagy?

Igen, elég nyíltnak tartom magam mindenki és minden iránt. Ráadásul csak akkor készülnek jó fotók, ha mindent beleadok.


Mik a céljaid az elkészült fotókkal? Szeretnél modellkedéssel foglalkozni?

Szeretném portfólióként mutogatni az ügynökségeknek. Igen, engem a fotómodellkedés érdekel, de tudom, hogy nagyon sok lány foglalkozik ezzel. Ráadásul Magyarországon nem lehet sokat keresni így. Külföldön biztos többre vinném, bár ott is telített ez a szakma.

Az interjú folytatásához és a többi képhez ide kattintson!» IMPRESSZUM «